dilluns, 16 de març de 2015

El Dr. Lluís Donoso, nou president de l’European Society of Radiology

Dr. Lluís Donoso

Des d’aquest mes de març i fins el mes de març de 2016, el Dr. Lluís Donoso, director del Centre de Diagnòstic per la Imatge Clínic (CDIC), és el nou president de l’European Society of Radiology (ESR), la prestigiosa organització internacional que reuneix a tots els professionals de la radiologia. Les principals línies d’acció estratègica del Dr. Donoso en la seva presidència seran la continuació de la tasca de formació i la innovació, l’apertura de nous centres d’aprenentatge de la Societat a diversos països del món, la posada en marxa de la plataforma d’e-learning de l’ESR, des de la qual es vol oferir el Diploma Europeu en línia, i la continuació dels esforços en investigació a través de l’Institut Europeu d’Imatges Biomèdiques d’Investigació (EIBIR).

L’ESR, amb més de 62.000 membres, es la societat radiològica més gran del món. Va néixer en 2005 com a resultat de la fusió del Congrés Europeu de Radiologia (ECR) i l’Associació Europea de Radiologia (EAR), establint-se així una sola organització dedicada a la radiologia a Europa. L’ESR és una entitat apolítica, sense ànim de lucre, creada  per promoure i coordinar les activitats científiques, filantròpiques, intel·lectuals i professionals de radiologia en tots els països europeus, essent la seva missió servir a les necessitats de salut de la població en general mitjançant la ciència, la docència, la recerca i la qualitat dels seus professionals associats.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.