dilluns, 2 de febrer de 2015

“Els trastorns de la conducta alimentària en adolescents” obre el cicle Fòrum Salut Clínic 2015

El passat dijous dia 28 de gener, el cicle de conferències en salut Fòrum Salut Clínic va iniciar la temporada 2015, la sisena del cicle, amb la conferència titulada Trastorns de la conducta alimentària en la població adolescent, dictada per la Dra. Teresa Plana, psiquiatra del servei de Psiquiatria i Psicologia Infantil i Juvenil de l’Institut Clínic de Neurociències i coordinadora del Grup de Treball dels Trastorns de la Conducta Alimentària en Nens i Adolescents del mateix Institut.

La Dra. Plana va donar a conèixer als assistents els aspectes més bàsics entorn dels trastorns de la conducta alimentària en adolescents, malalties que són les que presenten una major incidència en el terreny de les malalties psiquiàtriques entre aquest grup de població. Al llarg de la seva exposició, la Dra Plana va parlar dels factors de risc més coneguts, de quins són els símptomes més rellevants que presenten aquests tipus de pacients, de com s’arriba al diagnòstic, així com quines són l’evolució i el pronòstic dels trastorns de la conducta alimentària segons els estudis científics publicats. La Dra. Plana també va presentar el Grup de Treball dels Trastorns de la Conducta Alimentària adscrit al servei de Psiquiatria i Psicologia Infantil i Juvenil del Clínic del quan en forma part, i va fer referència a les diverses guies clíniques publicades per aquest Grup.

En acabar l’exposició, hi va haver el torn de preguntes del públic assistent a la sala Farreras Valentí, després del qual es va presentar la propera conferència d’enguany, que amb el títol “Malalties renals” anirà a càrrec del Dr. Miguel Blasco, de l’Institut Clínic de Nefrologia i Urologia (ICNU)

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.