dijous, 4 de desembre de 2014

Cinc metges Clínic-IDIBAPS-CAPSE, premis COMB a l’Excel·lència Professional 2014

El passat 2 de desembre el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona va celebrar a la ciutat comtal la cerimònia d’entrega dels Premis a l’Excel·lència als metges de que s’han destacat per la seva activitat professional. Enguany, entre la llista de guardonats hi figuren cinc professionals lligats al Clínic-IDIBAPS-CAPSE, com són Jaume Benavent (del Consorci d’Atenció Primària de Salut de l’Eixample CAPSE. Llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona); Lluís Bianchi (servei de Radiodiagnòstic del Centre de Diagnòstic per la Imatge del Clínic. Llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona. Professor Associat de Radiologia  a la Facultat de Medicina de la UB); Ricard Cervera (cap del servei de Malalties Autoimmunes Sistèmiques de l’Institut Clínic de Medicina Interna i Dermatologia (ICMiD). Llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona.); Ramón Estruch (servei de Medicina Interna de l’Institut Clínic de Medicina Interna i Dermatologia (ICMiD) Llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona.), i Pilar Varela (cap de l’Àrea de Prevenció de Riscos Laborals i Gestió de Personal. Llicenciada en Medicina per la Universitat de La Laguna.)

Els Premis a l’Excel·lència Professional els concedeix anualment el COMB des de 2004 com a reconeixement dels companys de professió als metges que, com explica el web del Col·legi, han destacat per la seva trajectòria “en base a l’excel·lència, el compromís, l’honradesa, l’altruïsme i la integritat en el àmbits de medicina hospitalària, atenció primària, salut pública i mental, atenció sociosanitària, recerca biomèdica, educació mèdica o les humanitats mèdiques.”

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.