Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 19 de novembre de 2014

El Dr. Ignacio Solá, Premi a la Millor Comunicació Oral en el Congrés SEHH i SETH 2014

El Dr. Ignacio Isola, resident de tercer any en el Servei d’Hematologia de l’ICMHO, va rebre el Premi a la Millor Comunicació Oral pel treball titulat: “Patrón “Evolving” y otros factores relacionados con el riesgo de progresión en 207  pacientes con mieloma quiescente”, els autors del qual són el mateix Ignacio Isola, Carlos Fernández de Larrea, Mª Teresa Cibeira, Laura Rosiñol, Xavier Calvo, Natalia Tovar, Montserrat Elena, Laura Magnano, Juan I. Aróstegui, María Rozman, Jordi Yagüe y Joan Bladé (ICMHO-IDIBAPS). El guanyador va rebre el premi en el transcurs del LVI Congrés Nacional SEHH i XXX Congrés Nacional SETH 2014, que va tenir lloc a Madrid el passat  8 de novembre.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.