Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 12 de novembre de 2014

El Dr. Ignacio Isola, premi a la millor Comunicació Oral del LVI Congrés Nacional de la SEHH

En el marc del LVI Congrés Nacional SEHH i XXX Congrés Nacional SETH 2014, celebrat a Madrid el passat 8 de novembre, el Dr. Ignacio Isola,resident de 3e any en el Servei d’Hematologia, va rebre el Premi a la Millor Comunicació Oral pel treball titulat Patrón “Evolving” y otros factores relacionados con el riesgo de progresión en 207 pacientes con mieloma quiescente, els autors del qual són: Ignacio Isola, Carlos Fernández de Larrea, Mª Teresa Cibeira, Laura Rosiñol, Xavier Calvo, Natalia Tovar, Montserrat Elena, Laura Magnano, Juan I. Aróstegui, María Rozman, Jordi Yagüe i Joan Bladé (ICMHO-IDIBAPS).

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.