dimarts, 11 de novembre de 2014

El Clínic, triplet en els premis TOP20 2014 als millors hospitals


L’Hospital Clínic ha resultat guardonat  amb tres premis TOP20 de reconeixement als millors hospitals espanyols que atorga anualment l’empresa IASIST. En la categoria de Grans Hospitals Públics de Referència Regional i Nacional, a la que es van presentar 21 hospitals, l’Agrupació Clínic-Hospital de Sant Joan de Déu va ser guardonada conjuntament amb l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València i el Complejo Asistencial Universitario de Salamanca. L’Hospital Clínic ha obtingut aquest premi en 14 de les 15 edicions celebrades. El Dr. Josep M. Campistol, director mèdic del Clínic, i el Dr. Miquel Pons, director mèdic de l’Hospital Sant Joan de Déu, van recollir el guardó conjunt de la ma del conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Boi Ruiz, que va presidir l’acte.

D’altra banda, en l’apartat d’Àrees Clíniques, el Clínic va obtenir el TOP20 en l’Àrea de Musculoesquelètic, d’entre 31 hospitals presentats  i en l’Àrea de Sistema Nerviós, entre els 38 hospitals participants, en ambdós casos conjuntament amb  l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

Els premis TOP20 s’atorguen per a premiar als millors centres en funció d’indicadors de qualitat assistencial, eficiència i adequació en la utilització dels recursos. Els centres s’agrupen per tipus comparables i els guardons es classifiquen en  7 categories diferents: Gestió Hospitalària Global, Àrea d’Atenció al Pacient Crític, Àrea de Cirurgia Digestiva, Àrea del Cor, Àrea de Musculoesquelètic, Àrea de Respiratori i Àrea de Sistema Nerviós. Es pot consultar la classificació en les diferents categories amb major detall al web dels premis de IASIST.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.