Categories

Entrada publicada a:

divendres, 3 de octubre de 2014

S’apropa la I Jornada d’Amics del Clínic

El dimarts 14 d’octubre, a les 18:00h se celebrarà a la sala d’actes Farreras Valentí del Clínic la I Jornada “Amics del Clínic, el programa de col·laboració ciutadana en el finançament de projectes de recerca del centre, en iniciatives socials i artístiques i en el voluntariat. El motiu de la celebració de la Jornada és doble: explicar perquè es va crear Amics, qui la forma, quina feina fa, quin és el seu objectiu i quins projectes de recerca s’estan portant a terme amb a l’aportació dels ciutadans; i també, i molt especialment, com a agraïment de l’Hospital Clínic a tots els nostres Amics i també al tots els membres del Voluntariat per la seva generositat i per l’entrega que ens demostren cada dia. Reserveu el proper dimarts 14 a la vostra agenda!

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.