dimarts, 7 de octubre de 2014

Primera edició d’un taller de cuina per pacients adults amb malalties metabòliques


El dissabte 27 de setembre va tenir lloc el primer Taller de cuina per a joves i adults que requereixen dieta amb restricció de proteïnes, organitzat per la nutricionista Cristina Montserrat i la Dra. Maria Forga, del servei d’Endocrinologia i Nutrició i del Grup de treball de Malalties Metabòliques de l’Adult de l’Institut Clínic de Malalties Digestives i Metabòliques. El taller s’adreça a aquest tipus de pacients, que realitzen dieta des de la infància i que l’han de mantenir-la tota la vida i no han estat preparats per l’autocura inherent a l’edat adulta.

En aquesta primera edició, el taller va adreçar-se especialment al grup més nombrós dels pacients amb fenilcetonúria. Es van utilitzar les instal·lacions d’una escola de cuina (Gastronomia Activa), on els pacients van poder posar en pràctica algunes de les propostes de menú. L’activitat va comptar amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Fenilcetonúria i Trastorns Metabòlics Hereditaris i el patrocini de Nutricia.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.