Categories

Entrada publicada a:

divendres, 5 de setembre de 2014

Presentació del canal de cirurgia avançada AIS Channel a l’Ajuntament de Barcelona

Avui s’ha presentat a l’Ajuntament de Barcelona, en un acte presidit per l’alcalde Xavier Trias, el projecte AIS Channel (Advances in Surgery Channel) que neix amb l’objectiu de compartir les darreres innovacions en tècniques quirúrgiques amb els professionals de la comunitat científica en actiu, a la vegada que serveix com a plataforma de coneixement per als cirurgians en formació. Es tracta d’una iniciativa promoguda per l’equip del Dr. Antonio M. Lacy, cap de cirurgia gastrointestinal del Clínic, pioner a nivell mundial en l’aplicació de tècniques quirúrgiques mínimament invasives. En la presentació del projecte hi han participat el Dr. Lacy i dos directius de l’empresa Olympus, Ramón Martori i Frank Drewalowski. La cloenda de l’acte l’ha realitzat l’alcalde, Xavier Trias.

AIS Channel és una plataforma interactiva per comunicar els avenços en les diferents especialitats quirúrgiques i fa servir totes les tecnologies disponibles actualment per tal que s’hi pugui tenir accés en directe i de forma gratuïta des de qualsevol lloc del món a través del dispositiu connectat a internet. Es dirigeix als cirurgians de totes les especialitats, estudiants de medicina i residents, professionals  d’infermeria i personal de quiròfan i especialistes en tecnologia quirúrgica interessats en les darreres novetats mundials en tractaments quirúrgics.

Els continguts del canal estan estructurats en quatre apartats: congressos,  a on l’usuari pot assistir en directe a la retransmissió en alta definició dels congressos en els que participen especialistes d’arreu del món;  societat, secció en la que s’anuncien els propers esdeveniments destacables – publicacions, articles, conferències -, a més de servir de plataforma per a que els usuaris puguin intercanviar opinions i fer preguntes a l’equip AIS i a d’altres usuaris; centre d’entrenament, a on s’ofereix als professionals  una formació presencial i/o a distància amb la tècnica AIS Immersion Experience technology i on es mostren els millors procediments en tècniques quirúrgiques, pas a pas, en format vídeo; i esdeveniment en viu, en el que es poden visionar conferències i cirurgies en directe, i que permet fer preguntes i comentaris on-line.

El canal, el primer d’aquestes característiques, està tenint una gran acceptació entre la comunitat quirúrgica global, amb 50.000 noves subscripcions en el primer mes després del seu llançament. D’altra banda, els cursos del centre d’entrenament que s’impartiran durant l’any 2015 tenen, a data d’avui, el 100% de les places reservades.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.