divendres, 19 de setembre de 2014

L’IDIBAPS s’apunta al “sketching” científic

L’art del dibuix urbà al natural, també anomenat sketching, és un moviment artístic que s’està convertint en un fenòmen social arreu del món, també a Barcelona, ciutat sempre atenta a les últimes tendències artístiques. L’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer, IDIBAPS, s’ha apuntat a aquest corrent artístic i obra aquest dissabte, de 10h a 14h, les portes del centre amb el projecte innovador Sketching Científic IDIBAPS, per tal de fer més visible i compartir per unes hores amb artistes i ciutadans la tasca que porta a terme en matèria de recerca biomèdica. Al taller gratuït, que tindrà lloc al Centre Cívic UrgellIDIBAPS, els assistents que s’hagin preinscrit prèviament podran visitar i conèixer, de la mà dels experts en recerca biomèdica, les instal·lacions i el dia a dia del nostre centre, acompanyats d’instructors de sketching professionals. El projecte compta amb la col·laboració, a més del Centre Cívic Urgell, de Zahori de Ideas i Drawing on Location, i compta amb el patrocini de Casa Piera i el suport de la FECYT.

A la pàgina de Facebook de l’IDIBAPS s’ofereix més informació sobre aquesta i altres activitats que el centre desenvoluparà al llarg dels propers mesos.

Comparteix aquesta entrada

 • Delicious
 • Facebook
 • Twitter
 • email
 • LinkedIn
 • StumbleUpon

  Etiquetes

  ,

  Els comentaris estan tancats.