Categories

Entrada publicada a:

divendres, 19 de setembre de 2014

L’IDIBAPS remodela els espais del carrer Còrsega gràcies a la Càtedra AstraZeneca d’Innovació en Diabetis

La Càtedra Astra Zeneca d’Innovació en Diabetis ha finançat la remodelació de les instal·lacions que l’IDIBAPS ocupa al C/Còrsega 180, per tal d’adequar alguns dels espais de recerca translacional orientats a la millora de la pràctica clínica. En aquestes instal·lacions s’ubiquen algunes activitats dels equips del Dr. Emili Ros, la Dra. Anna Novials i el Dr. Josep Vidal, tot i que estan obertes i a disposició de tots els grups de l’IDIBAPS.

El passat mes de maig l’IDIBAPS i Astra Zeneca van posar en marxa la Càtedra Astra Zeneca d’Innovació en Diabetis, la primera que s’articula a l’IDIBAPS sota iniciativa público-privada amb l’objectiu de potenciar la recerca translacional i la innovació.

Els tres objectius estratègics d’aquesta Càtedra són: en primer lloc, la participació en projectes competitius de recerca translacional en diabetis, orientats a la millora de la pràctica clínica; d’altra banda, la promoció d’activitats formatives per a professionals sanitaris del camp de la diabetis; i el desenvolupament de programes de difusió social a través de noves metodologies d’educació terapèutiques, i en especial en l’àmbit de la nutrició i estil de vida.

A més de la remodelació de les instal·lacions del carrer Còrsega, el pla d’actuació en aquest àmbit pel 2014-2015 es centra, d’una banda, en la realització, els propers dies 23 i 24 d’octubre, del primer curs de formació continuada de la Càtedra a l’IDIBAPS i en el llançament de la nova web de la Càtedra Astra Zeneca d’Innovació en Diabetis, que permetrà la difusió, tant de les seves activitats, com dels darrers avenços en el tractament de la malaltia.

Per a més informació, veure la notícia http://www.idibaps.org/actualitat/noticies/15140/

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.