dilluns, 11 de agost de 2014

IDIBAPS estrena vídeo institucional

L’Institut de Recerca Biomèdica August Pi i Sunyer, IDIBAPS, ha estrenat recentment el seu vídeo institucional, una peça de 6 minuts elaborada amb la participació dels investigadors i el personal de gestió i suport a la recerca i realitzada per Minifilmstv.  En el video, que s’ha publicat en català, castellà i anglès, es mostra què és l’IDIBAPS, els seus laboratoris, quines són les serves àrees de recerca i el lligam amb l’Hospital Clínic de Barcelona, entre d’altres.

Els videos estan disponibles al Canal de Youtube de l’IDIBAPS.

Comparteix aquesta entrada

  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google
  • E-mail this story to a friend!
  • LinkedIn
  • Technorati
  • TwitThis
  • Meneame
  • StumbleUpon

Entrades relacionades

No hi ha cap entrada relacionada

Els comentaris estan tancats.