dimecres, 16 de juliol de 2014

La Dra. Núria Guanyabens, nou membre del Professional Practice Comittee de l’ASBMR

La Dra. Núria Guanyabens, Cap del Servei de Reumatologia de l’Institut Clínic d’Especialitats Mèdiques i Quirúrgiques, ICEMEQ, ha estat recentment nominada membre del Professional Practice Comittee de l’American Society of Bone and Mineral Research (ASBMR).

L’ASBMR és una societat professional, científica i mèdica que es va crear amb l’objectiu de reunir científics clínics i experimentals que participen en l’estudi del metabolisme ossi i mineral. Reuneix prop de 4.000 experts entre metges, científics d’investigació bàsica i investigadors clínics d’arreu del món.

Comparteix aquesta entrada

  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google
  • E-mail this story to a friend!
  • LinkedIn
  • Technorati
  • TwitThis
  • Meneame
  • StumbleUpon

Els comentaris estan tancats.