dijous, 10 de juliol de 2014

El Dr. Pablo Villoslada, “Excelencia Galega 2014” en Ciències i Medicina 2014

El Dr. Pablo Villoslada, neuròleg i investigador responsable del grup Esclerosi Múltiple, Patogènesi i Noves Teràpies del programa de Neuroimmunologia de l’IDIBAPS, va rebre el passat 4 de juliol el Premi “Título de Excelencia Galega 2014” en Ciencias y Medicina de l’Asociación de Empresarios Gallegos de Cataluña (AEGA-CAT), en reconeixement a la seva tasca d’investigació en esclerosi múltiple.  L’entrega dels premis va tenir lloc en el transcurs d’el Sopar de Gala de l’entitat organitzada a l’Eurostars Grand Marina Hotel de Barcelona.

L’AEGA-CAT celebra el Sopar de Gala cada any des de 2005, durant el qual es fa un homenatge als emprenedors i a les entitats i institucions que creen riquesa i treball i s’entreguen els “Títulos de Excelencia Galega”. Aquest acte s’ha convertit en pocs anys en una important punt de trobada de referents econòmics i socials, on es reuneixen personalitats de tots els àmbits polítics i socials de Galícia i de Catalunya.

Enguany, en l’edicio 2014 dels premis, a més del Dr. Villoslada han guanyat el Título de Excelencia Galega Luís del Olmo, locutor i periodista, en la categoria de Comunicació; Emilio Pérez Touriño, president de la Xunta de Galícia entre 2005 i 2009 (Ciències Polítiques); Francisco Leiro, escultor, (Arts); Roberto Tojeiro, president del Grupo Gadisa (Empresa); i Alejandro Blanco, president del Comitè Olímpic Espanyol (Esports).

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.