dijous, 10 de juliol de 2014

Art i Maternitat, en l’exposició de pintura de Neus Ramón al Clínic

La pintora i també pacient d’aquest hospital, Neus Ramon, ha volgut compartir la seva passió a través d’una important donació de la seva obra. Des de principis de juliol es pot visitar l’exposició de 25 quadres en els que hi domina el tema de la maternitat i els retrats de dones i nens, que tot i que només ens mostren la seva fisonomia, podem captar clarament els sentiments que envolten als protagonistes, actituds que la Neus aconsegueix plasmar gràcies a la seva gran capacitat expressiva i a un impressionant domini de la tècnica del dibuix.

En paraules de la pròpia Neus Ramón  “el bon tracte rebut, tant a nivell professional com humà, m’ha empès a voler compartir allò a què dedico tan bones estones de la meva vida, la pintura, com a mostra d’agraïment i amistat més enllà de la simple relació entre metge i pacient. Aquesta mostra de part de la meva obra vol ser un reconeixement a la tasca de tots els professionals d’aquest centre. El meu més sincer agraïment a tots ells i, en especial, al Dr. Martínez i la Núria Cànovas que m’han acompanyat tan afectuosament en aquest projecte”.

Comparteix aquesta entrada

  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google
  • E-mail this story to a friend!
  • LinkedIn
  • Technorati
  • TwitThis
  • Meneame
  • StumbleUpon

Els comentaris estan tancats.