Categories

Entrada publicada a:

dissabte, 7 de juny de 2014

Xavier López-Schmid, Cap de Comunicació i Relacions Institucionals 1993-2000

El diumenge 1 de juny ens va deixar Xavier López-Schmid, durant molts anys el cap de Comunicació i Relacions Públiques de l’hospital. En López Schmid va ser un referent indiscutible dins el món de les relacions públiques i el protocol institucional durant tota la seva carrera al Clínic i serà recordat per la seva professionalitat i ‘savoir faire’, però, sobretot, per ser un cap i un company de gran qualitat humana.

El Sr. López-Schmid era Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat de Barcelona. Va ser membre de la Junta de Govern de l’ACPRI, Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals, des d’on va impulsar les Nits de l’ACPRI, una vetllada dedicada al reconeixement de figures referents de la disciplina. Va desenvolupar també una llarga carrera docent, des de la que va defensar el paper dels tècnics de protocol dins l’empresa privada i les relacions institucionals.

La seva entrega docent i qualitat professional el van fer mereixedor de diversos premis i reconeixements, entre ells el Premi Especial de Comunicació (2002), l’homenatge que va rebre el 2011 juntament amb altres companys de professió, i la creu d’oficial del mèrit civil que li va atorgar la Casa Reial poc abans del seu decés.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.