dimarts, 10 de juny de 2014

L’ACCU, el Clínic i pacients celebren la Jornada “Avenços en el Coneixement de la Malaltia de Crohn i la Colitis Ulcerosa”

Els professionals de la Unitat de Malalties Inflamatòries Instestinals de Clínic de Barcelona, en col·laboració amb els pacients de la Unitat i de l’Associació de Crohn i Colitis Ulcerosa Catalunya (ACCU), varen organitzar una Jornada el dia 7 de juny per compartir i donar a conèixer la contribució significativa de la Unitat als avenços i nous coneixements en el tractament d’aquesta malaltia. La Jornada portava per títol “Avenços en el coneixement de la malaltia de Crohn i la colitis ulcerosa” i es va celebrar a l’Hotel Fira Palace de Barcelona.

Tal i com explica el Dr. Julià Panés, coordinador de la Unitat de l’Institut Clínic de Malalties Digestives i Metabòliques (ICMDM), en el programa de la Jornada:  “no coneixem encara la causa ni tenim una cura definitiva per la malaltia de Crohn o la colitis ulcerosa, pero no hi ha tampoc dubte que la recerca en torn a aquestes malalties realitzada en els  darrers anys ens ha aportat valuosos coneixements en quan als factors implicats en l’aparició i perpetuació de la inflamació intestinal, el desenvolupament de noves eines diagnostiques menys invasives i més aceptables, i noves modalitats de tractament, tan de fàrmacs com de teràpies cel·lulars”.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.