dimarts, 17 de juny de 2014

Infermeria del Clínic presenta la nova edició de l’obra “Administración de Medicamentos y Cálculo de Dosis”

El 2 de juny, la direcció infermera de l’Hospital Clínic va presentar la nova edició del llibre Administración de Medicamentos y Cálculo de Dosis, editat per Elsevier, del qual en són autors Zabalegui A., Lombraña M., Mangues I., M Tuneu L, i Codina, C.

La presentació va anar a càrrec del Dr. Josep M. Piqué, director general de l’hospital, que va estar acompanyat per la Dra. María Lombraña i la Dra. Adelaida Zabalegui, coautores del llibre; i la Dra. Antònia Mangues, de l’Hospital de Sant Pau, autora del pròleg.

L’obra, pensada especialment per als estudiants de pregrau d’Infermeria i per a la formació continuada, té un enfoc pràctic, basat en casos reals, i vol resultar util per a establir uns paràmetres estàndar i minimitzar la possibilitat d’error.

En la nova edició s’han actualitzat tots els continguts i s’ha afegit un nou capítol sobre noves tecnologies aplicades al procés de l’us de medicaments, a més de casos de pràctica clínica, tests d’autoavaluació i un video sobre el sistema de dispensació automatitzada de medicaments, Pyxis. Igualment, amb el llibre es faciliten continguts complementaris mitjançant accés a StudentConsult.es.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.