dilluns, 2 de juny de 2014

Es presenten els resultats de l’inventari d’activitats d’informació i educació terapèutiques GTIET

El dijous 29 de maig a la tarda es varen presentar al Clínic els resultats de l’inventari d’activitats d’informació i educació terapèutica al centre, en una trobada organitzada pel Grup de Treball sobre Educació i Informació Terapèutica (GTIET) format pel Programa d’Atenció a la Cronicitat, la Direcció Infermera, el servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia i l’Àrea de Comunicació i Responsabilitat Social Corporativa.

La presentació i benvinguda als assistents va anar a càrrec del director general de l’hospital, Dr. Josep M. Piqué; el director mèdic, Dr. Josep Brugada; i la directora infermera Dra. Adelaida Zabalegui.

La primera intervenció va ser la del Dr. Joan Escarrabill, que va tractar de les polítiques d’atenció a la cronicitat sota els aspectes de l’experiència dels pacients i les oportunitats de millora. El van seguir Margarida Jansà i Mª Jesús Bertrán, que van presentar l’inventari d’activitats d’informació i educació, i Roser Cadena, que va parlar del model Clínic infermer i l’educació terapèutica. Les últimes intervencions varen estar a càrrec del Dr. Jordi Vilardell i d’Imma Grau, de Comunicació i RSC, que van informar als assistents de la tasca de la seva Àrea en relació a l’educació i la informació terapèutica.

Per acabar la jornada, el Dr. Escarrabill i Margarida Jansà van informar dels propers passos a donar per part del GTIET, després del qual hi va haver un torn de preguntes dels assistents a la sala d’actes.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.