dissabte, 17 de maig de 2014

MIHealth Forum, punt de trobada de l’expertesa internacional en gestió i innovació sanitàries

MIHealth Management & Clinical Innovation Forum, el principal fòrum europeu sobre innovació en l’àmbit sanitari, serà d’aqui a pocs dies el punt de trobada de més de 70 especialistes nacionals i internacionals, els quals abordaran la  necessària transformació dels sistemes de salut per tal d’augmentar-ne la sostenibilitat i analitzaran l’ús de la tecnologia, el foment de l’empreneduria i la participació dels pacients com a elements de transformació dels sistemes cap a un model d’ús més responsable dels recursos. La cita serà els propers dies 21 i 22 de maig de 2014 al Palau de Congressos del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

Les conferències s’estructuraran en torn a tres eixos temàtics:

 • Coneixement clínic i gestió de la innovació: de la idea al mercat.
 • Tecnologies per a la transformació del sistema sanitari.
 • Innovació en la gestió de les organitzacions de la salut.

Per a elaborar el programa de ponències, el Fòrum compta amb l’assessorament d’un comitè científic internacional (ISAB) liderat per Josep Maria Piqué, director general del Clínic de Barcelona i president de MIHealth Forum, que inclou a Nicole Denjoy, secretària general de COCIR; Josep Figueras, director de l’European Observatory on Health Systems and Policies de l’Organització Mundial de la Salut; Scott Young, director executiu adjunt de Clinical Care and Innovation de Kaiser Permanente; Heitham T. Hassoun, director mèdic de l’Hospital Johns Hopkins; Birgir Jakobsson, CEO de l’Hospital Universitari Karolinska; i Thomas Burke, vicepresident executiu i director mèdic del MD Anderson Cancer Center, entre d’altres.

Entre els ponents confirmats per a l’edició 2014 hi figuren noms com els del traumatòleg espanyol Pedro Guillén, primer metge en utilitzar les Google Glass durant una operació; Stephen J. Swensen, director de l’Office of Leadership and Organization Development de la Clínica Mayo (EEUU); i Ron S. Dembo, fundador de Zerofootprint Software Inc, una innovadora empresa que busca solucions per a millorar el rendiment del sistema sanitari mitjançant el canvi de comportament dels seus usuaris, aspecte poc abordat fins ara.

Premis a la innovació

Com en cada edició, en el transcurs del MIHealth Forum s’anunciaran i s’entregaran els Innovation Awards, guardons que volen reconèixer els projectes més innovadors en l’àmbit de la salut i l’esperit transformador dels professionals del sistema sanitari. Els premis es concediran en les categories Coneixement, Tecnologia i Organització.

Comparteix aquesta entrada

 • Delicious
 • Facebook
 • Twitter
 • email
 • LinkedIn
 • StumbleUpon

  Els comentaris estan tancats.