dimecres, 14 de maig de 2014

Es celebra l’acte de reconeixement als jubilats i jubilades del Clínic 2013

Jubilats i jubilades Hospital Clínic 2013

Aquest dimecres 14 de maig ha tingut lloc, a l’aula August Pi i Sunyer de la Facultat de Medicina, l’acte anual de reconeixement de l’Hospital Clínic als treballadors i treballadores que es van jubilar el 2013. Aquest és un dels actes -per no dir l’acte- institucionals més entranyables i que desperta més emocions entre tots els que hi assisteixen: els jubilats i jubilades, els companys de feina que no es volen perdre l’ocasió d’acompanyar-los, i la direcció de l’hospital.

Albert García, en la seva intervencióL’acte ha començat puntualment a les 12 hores amb la benvinguda als presents per part del director general del centre, Dr. Josep M. Piqué, que en aquesta ocasió ha estat acompanyat del Dr. Miquel Brugada, director mèdic, la Dra. Adelaida Zabalegui, directora infermera, i la Sra. Mª Jesús Santos, directora de Recursos Humans. A continuació, seguint el que és ja tradició en el programa, han intervingut tres representants dels jubilats i jubilades, que en aquesta ocasió han estat el Dr. Josep Ribas, cap de servei de Farmàcia; la Sra. Úrsula Farràs, cap de gestió infermera d’Urgències Extrahospitalàries, i el Sr. Albert García, cap d’Obres.

Tot seguit s’ha procedit a l’entrega dels obsequis commemoratius a cada un/a dels homenatjats i homenatjades, enmig d’un fort i càlid aplaudiment de tots els presents.

El Cor del ClínicEnguany, l’acte de reconeixement ha tingut una cloenda d’or amb el petit concert ofert pel Cor del Clínic a la Facultat de Medicina de la UB, que ens ha cantat “What a Wonderful World”, “La Dama d’Aragó”, “Au Revoir Les Bateaux” i una versió de la cançó “Rentem Mans” que recentment ha protagonitzat el vídeo “Cup Song” de la campanya de la higiene de mans del Clínic.

Després de la fotografia de tot el grup de jubilats i jubilades 2013, els assistents han gaudit d’un petit refrigeri i una copa de cava.

Comparteix aquesta entrada

 • Delicious
 • Facebook
 • Twitter
 • email
 • LinkedIn
 • StumbleUpon

  Etiquetes

  ,

  Els comentaris estan tancats.