divendres, 9 de maig de 2014

El servei de Neonatologia rep el premi Best in Class 2013 de l’especialitat de mans del conseller de Salut Boi Ruiz

Fotografia de grup Best in Class 2013

El Dr. Josep Figueras, cap de la Unitat de Neonatologia de l’Institut Clínic de Ginecologia, Obstetrícia i Neonatologia (ICGON) i el Dr. Joan Balasch, director del mateix institut, van recollir dimarts dia 6 de maig  la placa del Premi Best in Class (BiC) al millor servei 2013 a nivell nacional en atenció al pacient de la seva especialitat de mans del conseller de Salut Boi Ruiz. La cerimònia d’entrega dels guardons es va portar a terme al Departament de Salut.


A més del Dr. Figueras y Dr. Balasch del Clínic, també hi van ser presents els representants de la resta de serveis i centres catalans guardonats: Ernesto Bragulat, cap de servei de Medicina Interna del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, i Enric Mangas, gerent del centre; M. Luisa Iglesias, cap de servei d’Urgències de l’Hospital de Sabadell, i Joan Martí, director executiu de l’hospital; i José Sánchez de Toledo, cap del servei d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques de l’Hospital de la Vall d’Hebron, amb José Jerónimo Navas, gerent del centre.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.