divendres, 16 de maig de 2014

El Dr. Juan Bernardo obté el Premi a la Millor Comunicació de la XVIII Reunió Anual de la SCN

El Dr Juan Bernardo Gomez, resident de Neurologia, va guanyar el Premi a la Millor Comunicació del XVIII Reunió Anual de la Societat Catalana de Neurologia, celebrat a Sitges el mes de març 2014 amb el treball que porta per títol “Utilitat Diagnòstica dels Biomarcadors de la Malaltia d’Alzheimer en Pacients amb Deteriorament Cognitiu Lleu d’Inici Abans dels 65 Anys”. Gómez-Galván JB, Balasa M, Sánchez-Valle R, Antonell A, Bosch B, Olives J, Rami L, Castellví M, Molinuevo JL, Lladó A.

La Societat Catalana de Neurologia (SCN) es va fundar el 1911 amb el nom de Sociedad de Psiquiatria y Neurologia de Barcelona, essent la primera societat de neurologia a la península ibèrica. És una entitat de caràcter mèdic i científic sense ànim de lucre que vetlla per a contribuir al millorament mèdic i científic de l’assistència i la recerca en el seu àmbit.
El Dr. Juan Bernardo Gómez, Resident de Neurologia, va guanyar el Premi a la Millor Comunicació del  XVIII Reunió Anual de la Societat Catalana de Neurologia, celebrat a Sitges el mes de març 2014, amb el treball que porta per títol  Utilitat diagnòstica dels biomarcadors de la malaltia d’Alzheimer en pacients amb deteriorament cognitiu lleu d’inici abans dels 65 anys. Els signants del treball són Gómez-Galván JB, Balasa M, Sánchez-Valle R, Antonell A, Bosch B, Olives J, Rami L, Castellví M, Molinuevo JL, i Lladó A.

La Societat Catalana de Neurologia (SCN) es va fundar el 1911 amb el nom de Sociedad de Psiquiatría y Neurología de Barcelona, essent la primera societat de Neurologia a la península ibèrica. És una entitat de caràcter mèdic i científic sense ànim de lucre  que vetlla per a contribuir al millorament mèdic i científic de l’assistència i la recerca en el seu àmbit.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.