divendres, 16 de maig de 2014

El Dr. Albert Lladó (ICN), secretari del nou Grup d’Estudi de la Cognició i la Conducta de la SCN

El Dr. Albert Lladó, neuròleg de l’Institut Clínic de Neurociències (ICN),  és el secretari del nou Grup d’Estudi de la Cognició i la Conducta (GECC) de la Societat Catalana de Neurologia,  que es va presentar oficialment el passat dijous dia 15 de maig a la tarda a la sala 10 de L’Acadèmia – Can Caralleu. El Dr. Alberto Lleó, de l’Hospital de Sant Pau, n’és el coordinador.

El programa de presentació va incloure la benvinguda a càrrec del Dr. Kerzy Krupinski, president de la SCN, i del Dr. Àlvar Net, president de l’Acadèmia; la presentació del nou Grup a càrrec del Dr. Albert  Lladó; una exposició sobre l’estat actual de la recerca en trastorns de la cognició i la conducta a càrrec del Dr Alberto Lleó i una ponència a càrrec del Dr. Martin Ingelsson sobre “Immuno-based therapies for Alzheimer’s disease and Dementia with Lewy Bodies“. La cloenda de l’acte de presentació va anar a càrrec d’un representant del Departament de Salut.

El nou GECC-SCN

El Grup d’Estudi de la Cognició i la Conducta de la SCN que s’ha presentat recentment es va crear a finals del 2013 amb l’objectiu de reunir a tots els neuròlegs de la Societat Catalana de Neurologia amb interés en les patologies relacionades amb l’alteració cognitiva i conductual, per tal de promoure’n el seu coneixement.

La voluntat del  grup és ser referència a Catalunya en els àmbits assistencials, de recerca, docència i administrativo-sanitaris en els trastorns de la cognició i la conducta; per això, entre les seves línies de treball es troba el manteniment de les guies oficials de la SCN de diagnòstic i tractament, la col·laboració en la formació continuada, la cooperació en tasques docents i de recerca, i l’assessorament científic a la SCN i a les administracions en tot allò que li sigui consultat.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.