dimarts, 6 de maig de 2014

El Clínic inicia la campanya d’higiene de mans amb un vídeo “Cup Song”

El Clínic inicia la campanya d’higiene de mans amb un vídeo ‘Cup Song’

Ahir, amb motiu del Dia Mundial de la Higiene de Mans (“5 del 5”), la direcció de Qualitat i Seguretat Clínica de l’Hospital Clínic va organitzar una jornada que va comptar amb l’estrena d’un vídeo ‘Cup Song’ protagonitzat per professionals del centre, especialment els membres del Cor del Clínic. L’objectiu era fer pinya i trobar una forma simpàtica de conscienciar-nos els professionals assistencials de la necessitat de fer l’higiene de mans sempre i de forma correcta. Accions tant senzilles i efectives com no portar anells, relotges, etc. i tenir una bona higiene de mans són molt importants per a millorar la qualitat i la seguretat de l’assistència.

Passem el video! (i fem una bona higiene de mans!)

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.