Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 14 de abril de 2014

L’IDIBAPS ha estat re-acreditat per l’ISCIII com a Instituto de Investigaciones Sanitarias

 L’IDIBAPS va ser un dels cinc primers Institutos de Investigación Sanitaria (IIS) acreditats per l’ISCIII a principis de 2009. A hores d’ara ja són 22 els IIS acreditats a tot l’estat Espanyol. La normativa dels IIS obliga a una avaluació periòdica, cada 5 anys, del funcionament i els resultats de l’IIS. L’IDIBAPS ha assolit satisfactòria i positivament aquesta re-acreditació, amb comentaris molt positius de l’equip avaluador.

L’acreditació dels centres de recerca com a Institutos de Investigación Sanitaria (IIS) va ser una iniciativa de l’ISCIII amb la finalitat d’estructurar de manera més adequada les activitats i els grups de recerca biomèdica d’excel·lència de l’entorn del Sistema Nacional de Salud. El requisit imprescindible per a ser acreditat com a IIS és l’existència d’un espai físic propi en el context hospitalari, destinat a la recerca, on es produeixi la integració i interacció dels grups de recerca provinents del propi hospital, de la universitat i/o d’altres centres de recerca públics o privats.

Aquesta acreditació dóna la possibilitat de presentar-se a convocatòries específiques de l’Acción Estratègica en Salud de l’ISCIII, com ara les convocatòries de Proyectos Integrados de Excelencia. Així mateix, permet aconseguir un major nombre de concessions d’ajuts de contractació de personal investigador (e.g., Miguel Servet) davant d’altres centres no acreditats.

Més informació aquí.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.