dijous, 24 de abril de 2014

La Dra. Fina Martí, Premi Parkinson 2013 de la SEN

La Dra. Fina Martí, coordinadora de la Unitat de Parkinson del servei de Neurologia de l’Institut Clínic de Neurociències (ICN), ha estat recentment guardonada amb el Premi Parkinson 2013, en la versió científica, que atorga la Sociedad Española de Neurología (SEN). La junta directiva de la SEN ha decidit atorgar-li el premi a la Dra. Martí com a reconeixement a la seva contribució a l’estudi dels biomarcadors de demència en aquesta malaltia.

L’acte d’entrega del premi tindrà lloc el proper 14 de maig a Madrid, en el transcurs de l’acte institucional d’entrega de les acreditacions als nous Membres d’Honor i altres premis i mencions  de la Sociedad Española de Neurología.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.