Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 14 de abril de 2014

La Comissió Europea busca experts independents

La Comissió Europea (CE) està renovant el seu grup d’experts independents per Horizon2020, el nou programa de recerca i innovació dotat d’un pressupost de 79.000.000 €. El 22 de novembre es va publicar la convocatòria d’experts independents per a Horizon2020 i EURATOM.

Es busquen Experts per a l’avaluació de propostes, el seguiment de projectes, el monitoratge de la implementació de les politiques de recerca i innovació de la Unió o l’avaluació de l’avenç de l’Espai Europeu de Recerca entre altres tasques. Es pretén cobrir una amplia gamma de camps de la ciència , la tecnologia , les ciències socials i les humanitats , la gestió empresarial , la innovació , la gestió de projectes etc.

La possibilitat d’inscriure’s a la base de dades de la CE estarà oberta durant tot l’Horizon2020 (2014-2020) però es recomana aplicar com més aviat millor ja que la preparació de les primeres avaluacions comença a principis de 2014. Aquells Experts ja registrats a la base de dades de la CE interessats en participar a l’ Horizon2020 han d’actualitzar el seu perfil on line.

Us recomanem presentar les vostres candidatures, ja que aquesta experiència, a més de ser remunerada i de reforçar el vostre CV permet adquirir un coneixement de gran valor en la redacció i presentació de futures propostes de projectes europeus.

Registre d’experts independents aquí.

Per a més informació contacteu amb l’Oficina de Projectes Europeus de la Fundació Clínic.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.