Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 14 de abril de 2014

IMI2 publica la seva Agenda Estratègica d’Investigació

 Innovative Medicines Initiative 2 (IMI 2) és una de les 4 Joint  Technology Initiatives existents en el marc de l’Horizon 2020. Es  preveu que el seu inici sigui el proper mes de juliol i la seva  implementació duri 10 anys. Aquesta iniciativa público-privada  constarà d’un pressupost de 3.450 milions d’euros els quals provenen  parcialment dela Comissió Europea, dela European Federationof  Pharmaceutical Industries and Associations (EFPIA) i d’altres  indústries de ciències de la vida que s’hi adhereixin. Recentment s’ha publicat l’Agenda Estratègica d’Investigació sota el marc comú “the right prevention and treatment for the right patient at the right time”. Aquest document s’ha realitzat mitjançant la consulta a diferents actors del món de la salut entre els quals es troba l’IDIBAPS. El document recull les prioritats temàtiques de l’IMI2: la resistència antimicrobiana, l’osteoartritis, les malalties cardiovasculars, la diabetis, les malalties neurodegeneratives, les malaties psiquiàtriques, les malalties respiratòries, les malalties immunomediades, les malalties associades amb l’envelliment, el càncer, les malalties rares/orfes i les vacunes.

Es recomana als investigadors que treballen en aquestes temàtiques, que consultin el document per poder preparar-se per les futures convocatòries de IMI2.

Més informació aquí.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.