dimarts, 29 de abril de 2014

Gran èxit de participació, organització i solidaritat en el I Torneig Solidari de Pàdel Amics del Clínic

Un total de 64 participants (32 parelles) es van donar cita a la primera edició del Torneig Solidari de Pàdel del Clínic, celebrat el passat dissabte 26 d’abril al Club de Tennis Barcino de Barcelona. El torneig va resultar ser un èxit no només de participació, també d’organització i de solidaritat per part de totes les persones que han contribuït – activament o aportant a través de la ” fila 0″- , amb la causa: recaptar fons per a la recerca que realitza l’Institut Clínic de Malalties Digestives i Metabòliques en càncer de còlon i recte.

El torneig va començar a les 9h del matí abastant l’activitat en quatre pistes del Club de Tennis Barcino de Barcelona. Al llarg del dia i fins a les 21h un total de 32 parelles van participar en aquesta iniciativa esportiva solidària.

Els guanyadors per categories van ser :

 • Grup 1 Mixt : Sergi Vila / Esther Fernández
 • Grup 2 Mixt : Nil Anfrus / Gemma Marcos
 • Grup 1 Masculí: Carles Durán / Joan Seixas
 • Grup 2 Masculí: Carlos Castro / Alejandro Sosa
 • Grup femení : Otilia Parell / Rosa García

El Dr. Antoni Castells, director de l’Institut Clínic de Malalties Digestives  i Metabòliques (a l’esquerra de la foto), juntament amb el Sr. Rafael Guayta, President del Club de Tennis Barcino (a la dreta), van fer entrega dels trofeus als participants guanyadors. El torneig va comptar amb el patrocini de l’empresa Palex, que va donar la samarreta tècnica de l’esdeveniment; i amb la col•laboració de DSV, Fontvella , Lombardini i Grup Vidal, que van aportar el pack de benvinguda i els regals del sorteig.

El càncer de còlon i recte és un dels càncers més freqüents entre les persones de més de 50 anys ; si es detecta a temps és molt més fàcil de tractar i té més probabilitats de curar-se. El I Torneig Solidari de Pàdel neix amb la vocació de donar suport a la recerca que fem al Clínic per lluitar contra aquest tipus de càncer, a través del programa Amics del Clínic Aquesta és la primera edició d’un torneig que té previst celebrar-se cada any , fruit de la col•laboració entre l’hospital i el Club de Tennis Barcino.

Comparteix aquesta entrada

 • Delicious
 • Facebook
 • Twitter
 • email
 • LinkedIn
 • StumbleUpon

  Els comentaris estan tancats.