divendres, 25 de abril de 2014

El Professor Emili Montserrat, membre del Consell d’Administració de l’ICO

El Professor Emili Montserrat, catedràtic de Medicina per la Universitat de Barcelona, actual president de l’European Research Initiative on CLL (ERIC), que fou director de l’Institut Clínic de Malalties Hematològiques i Oncològiques (ICMHO), ha estat recentment nomenat membre del Consell d’Administració del Institut Català d’Oncologia (ICO) pel conseller de Sanitat Dr. Boi Ruiz.

L’Institut Català d’Oncologia (ICO) és un centre públic sense ànim de lucre que es va crear el 1995 i està adscrit al Servei Català de la Salut. Com a centre dedicat monogràficament al càncer, s’ocupa de la malaltia de manera integral agrupant la prevenció, l’assistència, la formació especialitzada i la recerca. El Consell d’Administració és l’òrgan de govern de l’ICO.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.