Categories

Entrada publicada a:

diumenge, 2 de març de 2014

Un estudi de la Unitat de Melanoma, Premi Millor Iniciativa de Farmàcia 2013 de Correo Farmacéutico

Un estudi sobre hàbits de fotoprotecció de la població espanyola, portat a terme per la Unitat de Melanoma del Clínic que lidera el Dr. Josep Malvehy, conjuntament amb Pierre Fabre Dermocosmètica i el Col·legi Oficial de Farmacèutics (COF), ha estat premiat Millor Iniciativa de Farmàcia 2013 en l’apartat d’Atenció Farmacèutica i Educació Sanitària per la publicació Correo Farmacéutico. L’entrega dels premis ha tingut lloc aquest mes de març en una cerimònia a Madrid organitzada per l’empresa editora.

Els investigadors ara premiats van analitzar les dades de 4.500 usuaris espanyols d’entre 25 i 40 anys. Entre els resultats obtinguts, van observar que el 52% compra la crema solar a la farmàcia, davant el 35% que la compra al supermercat; que un 25% dels usuaris continua utiltizant les cabines de raigs UVA, tot i la informació existent sobre els riscos; i que es dóna un augment de la conscienciació dels perills que pot comportar l’exposició al Sol, tot i que continúa essent preocupant la quantitat de joves que encara es cremen (un 32% s’ha cremat entre una a cinc vegades a la vida). L’augment de conscienciació també es reflexa en l’ús de fotoprotectors. Un 72% dels estudiats utilitza un FPS (Factor de Protecció Solar) superior o igual a 30, i només un 4 per cent utilitza una amb un índex 10 o menor.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.