Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 12 de març de 2014

IDIBAPS organitza el workshop Translational Genomics in Biomedicine

 Durant els díes 13 i 14 de març tindrà lloc a l’edifici CEK, el workshop  Translational Genomics in Biomedicine, una trobada organitzada per  Sergi Castellví-Bel, Meritxell Gironella, Cristina Fillat, Sílvia  Beà i Lluís Hernández, que té per objectiu reunir a referents internacionals en genòmica translacional aplicada a la biomedicina.

Durant dos dies s’oferiran exemples dels avenços obtinguts en aquest àmbit en malalties com el càncer, la diabetis, l’hepatitis i les malalties rares. L’objectiu final de la investigació en genòmica translacional és descobrir eines de diagnòstic i tractaments innovadors per a malalties genètiques humanes, així com optimitzar l’atenció sanitària del pacient i les mesures preventives.

Per a més informació podeu accedir al programa en el següent link.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.