Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 5 de març de 2014

IDIBAPS crea Transplant Biotech, una spin off per a la innovació en dispositius mèdics relacionats amb el trasplantament d’òrgans, malalties metabòliques, hepàtiques i renals

 El passat 3 de març va tenir lloc la constitució de Transplant Biotech  S.L., la primera spin-off 100% IDIBAPS liderada pels investigadors  IDIBAPS: Dra. Carmen Peralta, experta en estratègies terapèutiques  en isquèmia – reperfusió , juntament amb la Dra. Anna Novials,   experta en diabetis, i el Dr. Jordi Gracia, especialista en biologia  vascular.

La participació de la Dra. Peralta al programa BioEmprenedorXXI, una  iniciativa de Biocat, la Caixa i Barcelona Activa, amb l’objectiu de donar  suport a la creació d’empreses en l’àmbit de la biotecnologia i la  biomedicina, ha permès la translació d’un projecte d’investigació en un pla d’empresa. A través del Dr. Josep Lluís Falcó, tutor del projecte assignat pel programa, l’equip d’investigadors ha pogut desenvolupar un pla d’empresa per a la innovació en dispositius mèdics relacionats amb el trasplantament d’òrgans, malalties metabòliques, hepàtiques i renals.

El procés ha comptat amb el suport i recolzament total de l’IDIBAPS, la institució on s’han realitzat les investigacions i propietat intel·lectual del projecte. A més, s’ha comptat amb la implicació del Sr. Ignasi Heras, expert en innovació i desenvolupament de negoci.

A la foto (d’esquerra a dreta): Sr. Ignasi Heras, Dr. Ramon Gomis (director de l’IDIBAPS ), Dra. Carmen Peralta, el Dr.Josep Lluís Falcó, el Dr. Jordi Gracia i la Dra Anna Novials.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.