Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 17 de març de 2014

El Clínic i l’ERS organitzen a Barcelona la formació en espirometria per a l’acreditació dels professionals europeus

Els dies 6 i 7 de març es varen celebrar a Barcelona sota el patrocini de la European Respiratory Society (ERS) i amb la co-organització de l’infermer de l’Institut Clínic del Tòrax (ICT) Dr. Felip Burgos, l’ “European Spirometry training programme Part 2: competence in spirometry measurement” i el Curs “Train the Trainer” amb l’objectiu de acreditar al professionals Europeus amb la técnica de l’espirometria. Durant aquestes jornades es varen acreditar el primers professionals per part de la ERS School i varen participar 40 professionals de diferents països del mon: Portugal, Itàlia, Anglaterra, Holanda, Irlanda, Geòrgia, Polònia, Rusia, Africà del Sud, Malàisia, India i Espanya.

Comparteix aquesta entrada

 • Delicious
 • Facebook
 • Twitter
 • email
 • LinkedIn
 • StumbleUpon

  Etiquetes

  ,

  Els comentaris estan tancats.