Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 10 de març de 2014

Dermatologia del Clínic organitza la XXII Reunió Clínica Internacional de l’especialitat a Barcelona

Els dies 7 i 8 de març  es va celebrar la XXII edició de la Reunió Clínica Internacional de Dermatologia de Barcelona, una reunió científica que convoca bianualment més de 300 assistents. La reunió l’organitzava la Dra. Teresa Estrach, el Dr. Juan Ferrando i el Dr. José Manuel Mascaró, del servei de Dermatologia del Clínic i professors de la UB. La trobada era de gran interès científic, tant per la participació de ponents nacionals i internacionals, experts en diferents àrees de la Dermatologia, com per l´apartat de casos clinic-patològics per a diagnòstic, en el que col.laboren tant el propi Servei de Dermatologia del Clínic com els altres serveis de Dermatologia de Catalunya. Aquesta última sessió de casos va comptar amb la participació de Diego de Argla, Carlos de la Torre, Rosa Izu, Amparo Pérez i Angel Vera com a argumentadors.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.