dijous, 20 de febrer de 2014

Nova edició de “Crohn – Ik”, el concert solidari en favor dels malalts de Crohn

Amb tres anys de vida i cinc concerts a l’esquena, el segell Crohn-ik de Tanit Tubau, pacient de Crohn, torna a l’escenari per lluitar contra una malaltia que pateixen unes 60.000 persones a Espanya, i per a la qual no es té cura actualment. Serà aquest dilluns 24 de febrer a la sala Luz de Gas de Barcelona, i els fons recaptats aniran destinats a la investigació que realitza l’Hospital Clínic de Barcelona per trobar noves teràpies per a la malaltia de Crohn i la colitis ulcerosa . Aquest any la presentadora Ariadna Giné donarà pas a artistes com Sidonie, The Mamzelles, All Star Karaoke i alguna que altra sorpresa més. El donatiu són 15 euros, tant a la taquilla de Luz de Gas el mateix dia, com anticipada.

Punts de venda anticipada: Fili Plaza c / Provença 225 , Vistt c / Camp 6 i Punto de lectura c / Balmes 429 . Si no podeu anar al concert i voleu fer la vostra donació , la podeu fer aquí : 2100 0854 11 0200264237.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.