dilluns, 24 de febrer de 2014

El servei d’ORL, Premi Sant Blai de la SCORL a la millor publicació 2013

La Unitat de Rinologia i de Base del Crani del servei d’ORL, pertanyent a l’Institut Clínic d’Especialitats Mèdiques i Quirúrgiques (ICEMEQ), ha obtingut el premi Sant Blai 2013 a la millor publicació que atorga la Societat Catalana d’Otorinolaringologia i Patologia Cèrvicofacial (SCORL), pel treball que porta per títol  “Impairment of Olfaction and Mucociliary Clearance After Expanded Endonasal Approach Using Vascularized Septal Flap Reconstruction for Skull Base Tumors” i que signen Alobid I, Enseñat J, Mariño-Sánchez F, de Notaris M, Centellas S, Mullol J i Bernal-Sprekelsen M. L’article va sortir publicat a la revista Neurosurgery 2013;72(4):540-6.

Aquests premis de la SCORL, que s’atorgan anualment, van néixer en la dècada dels anys 50 amb el nom del patró de l’especialitat, Sant Blai, sant tradicionament  invocat per al guariment del mal de gola o de coll. L’any 2002 els premis es van ampliar d’una a tres categories: a la millor publicació, a la millor comunicació en reunions de la Societat, i el Premi Fundació García-Ibàñez.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.