dilluns, 24 de febrer de 2014

El Dr. Pere Gascón, nou Acadèmic Numerari de la Reial Acadèmia de Doctors (RAD)

El Dr. Pere Gascón, cap de servei d’Oncologia de l’ICMHO, serà rebut el 25 de febrer com a Acadèmic Numerari de la Reial Acadèmia de Doctors (RAD) en solemne sessió oficial que es celebrarà a la seu d’aquesta entitat a la sala d’actes de Foment del Treball. El Dr. Gascón dissertarà, en la conferència d’ingrés, sobre ‘La participació del Sistema Nerviós en la producció de la sang i en el procés cancerós‘, i contestarà en nom de la RAD la Sra. Montserrat Guillén, Dra en Ciències Econòmiques i Empresarials.

La Reial Acadèmia de Doctors es va constituir a principis del segle passat (1914-1915); a principis de 1989 va ser reconeguda com a Acadèmia de Doctors i a finals del mateix any, el Rei Joan Carles li concedí el títol de Reial, essent des d’aleshores Reial Acadèmia de Doctors. Actualment es composa de 100 acadèmics distribuïts en cinc seccions: Ciències de la Salut, Ciències Socials, Ciències Humanes, Ciències Experimentals i Ciències Tecnològiques, i té com a finalitat principal la investigació en el camp del saber i el foment de la seva promoció en l’àmbit de la llengua catalana. Té la seu a Barcelona.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.