dijous, 2 de gener de 2014

La Dra. Catia Cillóniz obté el Premi Extraordinari de Doctorat 2011/2012 de la UB

La Dra. Catia Cillóniz ha estat guardonada amb el Premi Extraordinari de Doctorat de la Universitat de Barcelona (UB) de l’any acadèmic 2011/2012. Aquest guardó reconeix la qualitat d’algunes de les tesis defensades i aprovades a la UB que hagin obtingut la qualificació d’Excelent Cum Laude. Un tribunal designat per la Comissión de Doctorat de la Facultat de Medicina s’encarrega de valorar les tesis doctorals que opten al premi extraordinari.  La tesis defensada amb tant d’èxit per la investigadora d’aquest equip es va centrar en l’etiologia de la Pneumònia Adquirida en la Comunitat.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.