dijous, 9 de gener de 2014

La llevadora Imma Carreras participa en el programa “Els Matins” de TV3

Imma Carreras,  llevadora de l’Institut Clínic de Ginecologia, Obstetrícia i Neonatologia (ICGON), va participar com a experta en el programa de TV3 “Els matins” del dia 7 de gener per parlar de les cures que necessiten els nounats els primers dies de vida.

Entre altres consells, va explicar la millor manera de donar el pit perquè sigui una experiència feliç, va recomanar retrassar el possible l’ús del xumet, va mostrar quina és la millor postura per que el nadó dormi bé, va explicar com tractar els còlics, així com les cures del melic i què fer en el moment del bany. Poden seguir la participació de la Sra. Carreras a:

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.