Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 22 de gener de 2014

L’IDIBAPS participa a BioCores@BCN per promoure els serveis científics de qualitat de l’àrea de Barcelona

BioCores@BCN és un directori de les unitats de suport, plataformes tecnològiques i serveis científics que es troben actualment a l’àrea de Barcelona. Proporciona una eina per trobar una àmplia gamma de serveis científics, tècniques i equips d’avantguarda, per donar suport a la comunitat científica que fa recerca en ciències biomèdiques i de la vida. Les Plataformes IDIBAPS ja es troben entre els serveis llistats al Directori d’aquesta iniciativa sense ànim de lucre impulsada pel CRG.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Etiquetes

    Els comentaris estan tancats.