dijous, 2 de gener de 2014

El Cor del Clínic s’estrena amb èxit en el seu primer concert

El divendres dia 20 de desembre va ser un dia de molta emoció i també de molts nervis per a les -i els- components del Cor del Clínic i el seu director, el mestre Ramon Beltran Arellano. El motiu: el seu primer concert davant els companys. L’ocasió la va proporcionar l’acte d’entrega dels premis del Concurs de Motius Nadalencs i Nadales del Clínic 2013 que el centre convoca anualment entre el col·lectiu de treballadors, i que enguany ha presidit el director general Dr. Josep M. Piqué, la directora de Recursos Humans, Mª Jesús Santos i la directora infermera, Dra. Adelaida Zabalegui.

El concert va consistir en nadales tradicionals catalanes i també internacionals, com El món seria més feliç, Les dotze van tocant, Adeste fideles, El noi de la mare, Sta. Klaus is comming to town i Hossana in excelsis. L’èxit va ser aclaparador des del primer moment, amb un nombrós públic posat d’empeus i aplaudint amb totes les seves forces. Posteriorment, el Cor del Clínic va repetir el concert al vestíbul principal de l’hospital, aquest cop dedicat especialment als pacients i els seus familiars i amics.

Per celebrar aquest primer concert del Cor del Clínic hem preparat un making-of que esperem els agradi:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3PfLNcGJR88&feature=c4-overview&list=UU9hJ1TnKKfm2InMr0qOh-HQ[/youtube]

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.