divendres, 3 de gener de 2014

El projecte sobre fàrmacs antimicrobians del Clínic, segón en els Premis a la Innovació de la Gestió de La Unió

El projecte en representació del Clínic “Racionalitzar el consum de fàrmacs antimicrobians sense afectar la qualitat assistencial”, signat pel Dr. Josep M. Gatell, cap del servei de Malalties Infeccioses i Sida de l’Institut Clínic de Medicina i Dermatologia (ICMiD) i cap de la Unitat de Recerca contra la sida de l’IDIBAPS-Hospital Clínic;  la Dra. Mª Pilar Ayala i el Dr. Antoni Coca, cap de Gestió econòmicoadministrativa i director del mateix institut, respectivament, va obtenir el segon premi en l’edició 2013 dels Premis a la Innovació a la Gestió que convoca la Unió Catalana d’Hospitals (La Unió) en la categoria d’Eficiència i Sostenibilitat. En nom del centre va recollir el premi el director general Dr. Josep M. Piqué.

El primer premi en aquesta mateixa categoria va ser per a ICD Salut – Hospital Sagrat Cor, per “Model Quirúrgic Integral amb adaptació a demanda variable”. Aquests guardons són el reconeixement de La Unió a l’esforç de les organitzacions sanitàries i socials a l’hora  d’aplicar la innovació en la gestió en el seu si, així com també a l’aportació de la innovació en la gestió de les persones i en la consecució de l’impacte més positiu en resultats per als ciutadans.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.