Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 11 de desembre de 2013

El Dr. Elías Campo entre els investigadors del sistema universitari català guardonats amb un ICREA Acadèmia

El Govern català i la Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA), han presentat la llista de 24 investigadors del sistema de recerca català reconeguts amb les distincions ICREA Acadèmia. Entre ells s’hi troba el Dr. Elías Campo, cap de l’equip IDIBAPS Oncomorfologia funcional humana i experimental, director de recerca del Clínic i de la Fundació Clínic, que recentment també ha estat anunciat com a nou Premi Nacional de Recerca. Els guardons ICREA Academia, que enguany arriben a la V edició, reconeixen la tasca de recerca del professorat que desenvolupa la seva feina en alguna universitat pública catalana i, alhora, contribueix a retenir el talent investigador dins el sistema universitari de Catalunya. La menció, dotada amb 50.000 euros per guardonat, implica la dedicació prioritària a activitats de recerca durant 5 anys.

Informació via www.govern.cat

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.