Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 2 de desembre de 2013

Una activitat multimèdia orientada a escoles permet entendre millor la SIDA

L’IDIBAPS, a més de treballar en la prevenció de les malalties des de la vessant de la recerca, també s’implica activament en activitats adreçades a la societat. Recentment ha publicat, en col·laboració amb Ambientech i gràcies als ajuts a la difusió de la ciència ACDC 2012 de la Generalitat de Catalunya, una activitat multimèdia per entendre millor la SIDA. A través de diverses activitats interactives els alumnes de batxillerat, i tothom que ho desitgi, podran conèixer millor per què és tan difícil combatre el virus del VIH, com es pot prevenir i reflexionar sobre com reaccionem davant dels seus portadors.

L’activitat va ser coordinada per Àlex Argemí, del departament de Comunicació de l’IDIBAPS, en col·laboració amb el Dr. Felipe García, de equip de recerca sobre la SIDA de l’IDIBAPS-Hospital Clínic, i Angels Sala, d’Ambientech. Us convidem a gaudir d’aquesta activitat que aprofita les darreres tendències en educació multimèdia.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.