dilluns, 4 de novembre de 2013

Bionure i la Myelin Repair Foundation col·laboraran en un tractament per a l’esclerosi múltiple

La Myelin Repair Foundation i Bionure han segellat un acord de col·laboració per avançar en el desenvolupament de teràpies per a l’esclerosi múltiple. Segons aquest acord, les dues institucions treballaran estretament per avaluar les capacitats neuroprotectores de reparació de la mielina un compost terapèutic propietat de la companyia, BN201. L’objectiu principal és apropar compostos prometedors a la clínica. Bionure és una empres amb base a Silicon Valley i Barcelona que se centra en les primeres etapes de desenvolupament de fàrmacs neuroprotectors per al tractament de malalties neurodegeneratives. Es tracta d’una empresa spin-off que sorgeix dels resultats obtinguts per investigadors de l’Hospital Clínic – IDIBAPS – CSIC, i que va ser iniciada pel Dr. Pablo Villoslada, investigador IDIBAPS de l’equip Neuroimmunologia clínica i experimental.

Més informació a: www.myelinrepair.org

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.