Categories

Entrada publicada a:

divendres, 4 de octubre de 2013

Neix “Barcelona Clínic Autoimmunity-Alumni”, associació d’ex-residents i becaris del Servei de Malalties Autoimmunes

El proppassat 19 de setembre es va efectuar l’acte de presentació internacional de Barcelona Clínic Autoimmunity (BCN) – Alumni,  l’associació d’ex-residents i becaris del Servei de Malalties Autoimmunes de l’Hospital Clínic de Barcelona i l’equip IDIBAPS de Malalties Autoimmunes Sistèmiques, que dirigeix el Dr. Ricard Cervera. L’acte va tenir lloc en el decurs del 4th Latin American Congress on Autoimmunity celebrat a Rio de Janeiro (Brasil), com a sessió paral·lela d’aquest congrès.

Aquesta associació aglutina els més de 500 antics residents i becaris, procedents de més de 20 païssos diferents, que han efectuat estades formatives i projectes de recerca amb  aquests equips de l’Hospital Clínic i l’IDIBAPS des que el 1986 es va crear la primera estructura organitzativa estable dedicada a les malalties autoimmunes a l’Hospital Clínic de Barcelona, la Unitat de Recerca en Malalties Autoimmunes Sistèmiques, precursora de l’actual Servei de Malalties Autoimmunes.  Tant la Unitat inicial com el Servei actual es caracteritzen per associar a l’activitat assistencial una inequívoca vocació docent, investigadora i de divulgació de les malalties autoimmunes.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.