dijous, 31 de octubre de 2013

L’Hospital Clínic-IDIBAPS, Excel·lència x 7

Amb molta alegria i orgull s’ha rebut la notícia a l’Hospital Clínic-IDIBAPS de l’atorgament del Premi a l’Excel·lència Professional 2013 del Col·legi de Metges de Barcelona (COMB) a set dels seus professionals, en concret a -per ordre alfabètic-: Maria Mercè Alsina (Dermatologia) , Enric Esmatjes Mompó (Endocrinologia i Nutrició), Ramon Gomis de Barberà (Director de l’IDIBAPS), Antoni Mas i Ordeig (Aparell Digestiu), Antoni Torres Martí (Pneumologia), Julián Panés Díaz (Aparell Digestiu) i Anna Vilella i Morató (Medicina Preventiva i Epidemiologia).

Els Premis a l’Excel·lència Professional els concedeix anualment el COMB des de 2004 com a reconeixement dels companys de professió als metges que han destacat per la seva trajectòria en base a l’excel·lència, el compromís, l’honradesa, l’altruïsme i la integritat en el àmbits de medicina hospitalària, atenció primària, salut pública i mental, atenció sociosanitària, recerca biomèdica, educació mèdica o les humanitats mèdiques.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.