Categories

Entrada publicada a:

dijous, 17 de octubre de 2013

L’agrupació H. Sant Joan de Déu – H. Clínic, TOP 20 en grans hospitals de referència

Moment de l'entrega dels premis

L’Hospital Clínic ha estat premiat en la 14a. edició del Premis TOP20, que van ser lliurats dimarts a Madrid. El guardó avalua la gestió hospitalària global i s’inscriu en la categoria de Grans Hospitals de Referència Regional i Nacional. Aquest grup engloba els centres més grans del país que compten amb les especialitats més complexes, programes de trasplantament i un gran component docent i investigador.

El Clínic participa als TOP20, juntament amb l’Hospital Sant Joan de Déu, i és el 13è premi rebut en les 14 edicions celebrades. Els altres tres hospitals premiats en aquesta categoria són l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Hospital Universitari i Politècnic la Fe de València.

Els TOP 20, que organitza l’empresa IASIST, premien els millors hospitals espanyols agrupats per categories comparables, en funció a indicadors de qualitat assistencial, d’eficiència i d’adequació en la utilització dels recursos.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.